Előadás: Társadalmi egyenlőség – Kiss László

2018. október 4-én érdekes előadást hallgathattunk Kiss László előadásában. A gyerekek nagy érdeklődéssel fogadták az érdekes videókkal és kisfilmekkel tarkított előadást.

Kiss László az EMMI jogelődjének szakmai főtanácsosaként a társadalmi, közösségi tevékenységek elismert szakértőjeként, segített talpra állítani a hazai közművelődési hálózatot a hasznos társadalmi munkára és az öntevékeny küldetésekkel teli feladatokra építve. Hiteles előadója a témának.

Előadásában Kiss Lászlónak nagyon jól sikerült a gyerekekhez közelebb vinni ezt a számukra még nem olyan könnyen érthető témát. Több rövid videót mutatott, amellyel a tanulók könnyebben megérthették, milyen fontos és sok embert érintő dologról is szól ez a 45 perc. Nagyon szívesen és lelkesen vettek részt azokban a feladatokban, amelyekbe Kiss László őket is bevonta. Aktívan tették fel kérdéseiket, amikor arra volt szükség, ill. figyelmesen és csendben hallgatták végig az érdekfeszítő és a mostanában nagyon is aktuális témára vonatkozó előadást.

Szívesen vettek részt tanulóink  az interaktív módon felépített előadáson.

Kocsord. 2018. október 4.

Pajtásné Hatvany Éva

projektmenedzser- szakmai vezető

Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.