Kézműves foglalkozások 2. – Nagy Eszter

Az EFOP- 3.1.8.17-2017-00056 „Együtt testvérként a Kocsordi Iskolával” pályázat megvalósítása során kézműves foglalkozáson vettek részt a „B” komponens tanulói.

A tanulók nagy érdeklődéssel várták a foglalkozást. Az előadó kedves, segítőkész volt, pontosan magyarázott. A részfeladatokat elmondta, megmutatta és segített mindenkinek, aki kérte. A gyerekek nagy odafigyeléssel készítették saját alkotásukat. A használt eszközök újak és érdekesek voltak számukra. Örömmel ismerkedtek meg velük és az új technikákkal. Jókedvűen és lelkesen alkottak, majd örömmel mutatták be a sikeresen elkészített, szép, kreatív üdvözlő lapjaikat.

A foglalkozás résztvevői ezúttal két újabb technikával ismerkedhettek meg, aminek az eredménye egy olyan díszitő technikával elkészített üdvözlő lap, ami borítékként is funkcionálhat. A két technika, amit használtak: a transzfer technika és a scrapbook. Az alkotó folyamat során a kompozíciós fogásokkal (harmadolás, aranymetszés, színhatások, fókusz, kiemelési lehetőségek) is megismerkedtek, amiket az élet más területein is fel tudnak használni.

Jó hangulatú, kreatív foglalkozás volt, melyen a tanulók nagyon jól érezték magukat és örömmel vitték haza a saját kezű alkotásokat.

Kocsord. 2018. október 4.

Pajtásné Hatvany Éva

projektmenedzser- szakmai vezető

Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.